top of page
etienne-girardet-RuMqg2cs-M0-unsplash.jpg

PROJECTS.

 

Een paar keer per jaar organiseer ik of werk ik samen met gelijkgestemde professionals aan een event over een onderwerp waarvan mijn hart sneller gaat kloppen. Rode draad is dat er in deze events altijd een element van leren en ontwikkeling zit.
 

 Wil je op de hoogte blijven van de events of heb je ideeën voor samenwerking? Stuur me gerust een mailtje. 

Image by Bruno Nascimento

JE LOOPBAAN MAAR DAN ANDERS

Op 4 maart 2024 werk ik mee aan een Webinar van de Sectie Startende Pyschologen van het Nederlands Instituut voor Pschologen (NIP). Dit webinar is bedoeld voor jonge psychologen die twijfelen of een loopbaan in de GGZ eigenlijk wel is waar ze gelukkig van zullen worden. 

Tijdens dit webinar interview ik een drietal ervaren psychologen die voor een niet zo gangbare, andere loopbaan hebben gekozen. Het Webinar wordt herhaald in september 2024.

FOREVER YOUNG

Vrouwen die tevreden zijn, rapporteren dikwijls een lagere subjectieve leeftijd. Dat wil zeggen: ze voelen zich jonger dan hun kalenderleeftijd. Ze stralen van binnenuit, waardoor ook de buitenwereld hen vaker jonger schat dan ze werkelijk zijn. Om je beauty te behouden, zul je je brains moeten leren aanspreken.

Tijdens dit 1-daagse event hoor en beleef je alle psychologisch ins & outs om natuurlijk en zonder botox jong te blijven.

Strandfeest
bottom of page