top of page
Image by Ian Schneider

EVENTS

 

Een paar keer per jaar organiseer ik een event voor vrouwen van 45 jaar en ouder die een eigen, succesvol bedrijf runnen of die een leidinggevende positie vervullen bij een (middel)grote organisatie. Als je op de hoogte wilt blijven van data, locatie, etc. zet je jezelf dan op de mailing list. 

Image by Nadia Valko

DINNER DATE

Elk kwartaal nodig ik een zevental vrouwelijke ondernemers van 45 jaar en ouder uit voor een inspirerende avond rondom het thema 'Authentiek ondernemen & leidinggeven'. Wil je gelijkgestemde vrouwen ontmoeten, heb je zin in diepgang, humor én lekker eten? Laat je dan op de guest list zetten en wie weet, ben jij erbij!

FOREVER YOUNG

Vrouwen die tevreden zijn, rapporteren dikwijls een lagere subjectieve leeftijd. Dat wil zeggen: ze voelen zich jonger dan hun kalenderleeftijd. Ze stralen van binnenuit, waardoor ook de buitenwereld hen vaker jonger schat dan ze werkelijk zijn. Om je beauty te behouden, zul je je brains moeten leren aanspreken.

Tijdens dit 1-daagse event hoor en beleef je alle psychologisch ins & outs om natuurlijk en zonder botox jong te blijven.

Strandfeest
Image by Bruno Nascimento

SHORT & ACTIVE SABBATICALS

Houd jij van ontspanning én actie?  Ben je iemand die liever een paar intensieve coachsessies achter elkaar heeft dan dat er een week of langer tussen elke sessie zit?  Dan zijn de driedaagse short & active sabbaticals iets voor jou.  Geen maandenlang traject, maar 3 dagen achter elkaar iedere dag 1,5 uur intensieve, inspirerende coaching rondom een vooraf gezamenlijk bepaald doel. Aanvullend kun je zelfstandig deelnemen aan een of meer inspirerende lichaamsgerichte activiteiten, georganiseerd door mijn netwerkpartners.

Pure me-time, 3 dagen lang zonder dat je ver hoeft te reizen.

bottom of page