ERVARING

COACHING | STRESSVERMINDERING

Na het Gymnasium volgde ik achtereenvolgens de HBO-opleidingen Personeel & Arbeid en Communicatie, de post-HBO Masters Ontwikkelingsgericht Coachen en Ontwikkelingsgericht Trainen en tot slot de WO-opleiding Psychologie.

Ik heb gewerkt als executive board secretary bij een internationale beursgenoteerde verzekeraar, als marketing- & communicatie-adviseur bij een middelgroot onderwijskundig adviesbureau en sinds 2005 ben ik zelfstandig ondernemer. Sedert 2008 ben ik tevens als freelance docent (Consumentenpsychologie en Marketingcommunicatie) en trainer (Persoonlijke Effectiviteit) verbonden aan de deeltijdopleiding Commerciële Economie van de Haagse Hogeschool.

 

Tot 2012 bestonden mijn diensten als ondernemer voornamelijk uit het aanbieden van advies en training op het gebied van Personal Branding. Sinds 2012 ben ik actief als coach en focus ik me op stressvermindering en stresspreventie.

 

WERKWIJZE

ONTWIKKELINGSGERICHT

Ik werk volgens de Ontwikkelingsgerichte Benadering van Rudy Vandamme, een wetenschappelijk beproefde coachingsmethodiek, die door mij zowel online als offline wordt toegepast.

 

De essentie van de ontwikkelingsgerichte benadering is het leven te zien als een onderneming waarin je dagelijks grote en kleine projecten doet. Elk project draagt in meer of mindere mate bij aan je persoonlijke ontwikkeling of aan de ontwikkeling van de mensen om je heen, óók als zo'n project mislukt.

 

Omdat de ontwikkelingsgerichte benadering die 'mislukkingen' niet wegduwt maar inzet als middel om (alsnog) je doelen te bereiken of diepste wensen te realiseren, is dit veruit een van de mooiste én effectiefste methodieken die ik ken.

Man from Behind

'Het leven is een experiment. Niks meer maar zeker ook niks minder.'

Mandy van 't Sant

PRIVÉ

ROTTERDAM |  WERELDREIZIGER | LIEFDE

Geboren (1966) en getogen in Rotterdam. Als klein kind al nieuwsgierig van aard dus met veel  vriendjes en vriendinnetjes, ook uit andere culturen. Zo'n beetje alle continenten bezocht en bereisd. Altijd ontdekkend, een spons als het om nieuwe kennis gaat. Liefhebber van kleine authentieke restaurantjes, goede gesprekken, muziek (Van Morrison, Stevie Nicks) en lange strand- of boswandelingen met hond (boxer) Lewis of lange kroelsessies op de bank met katten Lancelot en Merlijn. Rotsvast geloof in de liefde.

 

Droom: tijd vrij nemen om te schilderen en een bestseller te schrijven in mijn huis in Spanje.