ERVARING

COMMUNICATIE | ONDERNEMER |

YOUNG PROFESSIONALS

Mijn opleidingspad is precies verlopen zoals het leven vaak loopt: op het eerste gezicht onlogisch, maar achteraf toch heel logisch. Via het Gymnasium naar een HBO opleiding Personeel & Arbeid, via de HBO-opleiding Communicatie naar de post-HBO Master Ontwikkelingsgericht Coachen en Trainen naar de WO-opleiding Psychologie.

 

Qua werk volgde ik een even onlogische en dus  logische route. Van executive secretary bij een internationale beursgenoteerde verzekeraar naar marketing- & communicatie-adviseur bij een middelgroot adviesbureau en sinds 2005 zelfstandig ondernemer. Eerst als marketing- & communicatie-adviseur, vervolgens als ondernemerscoach en sinds 2012 ook  als Young Professional Coach. Sedert 2008 ben ik tevens als  parttime freelance docent (Consumentenpsychologie en Marketingcommunicatie) en Coördinator Studieloopbaanbegeleiding verbonden aan de  deeltijdopleiding Commerciële Economie van de Haagse Hogeschool.

WERKWIJZE

ONTWIKKELINGSGERICHT

Ik werk volgens de Ontwikkelingsgerichte Benadering van Rudy Vandamme, een wetenschappelijk beproefde coachingsmethodiek, die door mij zowel online als offline wordt toegepast. De essentie van de ontwikkelingsgerichte benadering is het leven te zien als een onderneming waarin je dagelijks grote en kleine projecten doet. Elk project draagt in meer of mindere mate bij aan je persoonlijke ontwikkeling, óók als zo'n project mislukt. Omdat de ontwikkelingsgerichte benadering die 'mislukkingen' omarmt en inzet als middel om (alsnog) je doelen te bereiken of diepste wensen te realiseren, is dit veruit een van de mooiste methodieken die ik ken.

Man from Behind

'Het leven is een experiment. Niks meer maar zeker ook niks minder.'

Mandy van 't Sant

PRIVÉ

ROTTERDAM |  WERELDREIZIGER | LIEFDE

Geboren en getogen in 1966 in Rotterdam. Als klein kind al nieuwsgierig van aard dus met veel  vriendjes en vriendinnetjes, ook uit andere culturen. Zo'n beetje alle continenten bezocht en bereisd. Altijd ontdekkend, een spons als het om nieuwe kennis gaat. Liefhebber van kleine authentieke restaurantjes, goede gesprekken, foute discofeesten en lange strand- of boswandelingen met hond (boxer) Lewis. Rotsvast geloof in de liefde.