top of page
Image by Andriyko Podilnyk

Over authenticiteit.

Authenticiteit is niet zomaar een modewoord. Of een hype voor zweverige types. Authenticiteit is pure business. Een klant ziet,  proeft en ruikt het verschil tussen nep en authenticiteit van mijlenver en haarscherp. Als hij de indruk heeft dat het verhaal dat jij of je bedrijf vertelt niet klopt, beïnvloedt dat zijn keuze in negatieve zin. Authenticiteit is ook 'here to stay'. Bedrijven kunnen zich niet meer verstoppen achter mooie verhalen. 'Leugens' worden snel ingehaald door supersnelle social media. 

Weten hoe je als bedrijf, team of persoon authentiek blijft? Volg dan een inspirerende én leerzame authenticity workshop. 

HONEST FEEDBACK

Eerlijke en constructieve feedback geven  op negatief gedrag van de ander is helemaal niet makkelijk. Veel voorkomende valkuilen zijn om de hete brij heen draaien of je feedback direct afzwakken. De ander heeft dan eigenlijk weinig tot niets aan deze feedback.  

 

In deze in company training van twee dagdelen leer je niet alleen hoe je ontspannen negatieve feedback gééft.  Je krijgt ook zelf eerlijke en constructieve feedback op het specifieke thema waarop jij je wilt ontwikkelen.

Image by C D-X
Image by Joao Cruz

AUTHENTIC
PERSONAL BRANDING

Wat heb ik als (nieuwe) manager of team member eigenlijk te bieden aan klanten en collega's?  Wat zijn nu precies mijn specifieke talenten? Ben ik met mijn specifieke ervaring wel geloofwaardig in deze job? En vertel ik hen wel of niet over mijn burnout of andere bijzondere persoonlijke omstandigheden? 

In deze in company workshop van twee dagdelen werk je in een ontspannen sfeer aan een authentic personal brand, dat je kan helpen dicht bij jezelf te blijven in elke situatie waarbij je jezelf moet presenteren. Je leert ook hoe je je brand van een 'haakje' voorziet, waardoor je verhaal voorgoed bij de ander blijft hangen.

EMOTIONELE INTELLIGENTIE

Omgaan met heftige emoties van collega's of klanten is niet gemakkelijk. Voor je het weet verval je in een patroon waarbij je degene die deze emoties bij je oproept zo veel mogelijk ontloopt of waarbij je het gevecht met die persoon aangaat. Beide strategieën zijn weinig effectief.

 

In deze tweedaagse training leer je hoe je wél effectief met die emoties omgaat. Dicht bij jezelf blijven en je eigen emoties durven toelaten zijn daarbij essentieel.  Het bagatelisseren van je eigen gevoelens en doen alsof de situatie je emotioneel niets doet  (terwijl je dat wel zo is), komt namelijk met een hoge prijs. Het leidt tot vermoeidheid en kan uiteindelijk zelfs leiden tot emotionele uitputting.

Image by Nathan Dumlao
bottom of page