top of page
Image by Pat Kay

Over coaching.

Als vrouwelijke 45+ondernemer en leidinggevende is het af en toe best lastig om je eigen koers te blijven varen. Om je niet te vergelijken met anderen die alles ogenschijnlijk perfect doen. Om niet te vervallen in please-gedrag richting je team of klanten. Om je staande te houden temidden van 'haantjesgedrag'.

 

Een goed coachgesprek helpt je om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Zodat wat je zegt en doet klopt met wie je werkelijk bent. Dat maakt jou niet alleen een succesvollere, meer onderscheidende ondernemer of leidinggevende. Het brengt ook rust en ruimte in hoofd. Je speelt geen rol. Je bént je rol.

 

Image by kyle smith

AUTHENTIC
LEADERSHIP

Om zaken voor elkaar te krijgen, is het belangrijk om jezelf geloofwaardig neer te zetten In je rol als ondernemer of  leidinggevende. Tijdens belangrijke bijeenkomsten met je team en met medewerkers, maar ook tijdens contacten met klanten of met aandeelhouders. Geloofwaardig ben je als wat je zegt en doet in overeenstemming is met wie je bent. 

Als coach help ik je bij het vinden én uitdragen van een persoonlijke leiderschapsstijl die helemaal bij jou past én effectief is.

PERSONAL
WELL-BEING

Hoe succesvol je ook bent, grenzen stellen en die grenzen bewaken is ook voor veel succesvolle vrouwen een van de moeilijkste dingen om te doen.

 

De grens bewaken tussen jouw privé- en werkleven bijvoorbeeld is niet eenvoudig. Perfectionisme en faalangst (doe ik het wel goed genoeg  als moeder, partner, dochter) zorgen er nog wel eens voor dat de balans tussen werk en privé verstoord raakt.

Als coach help ik je graag bij het vinden van een goede privé/werkbalans, zodat je zowel over je werk als over je privé-leven een goed gevoel houdt. 

Image by Deniz Altindas
bottom of page